loading...

وکالت تخصصی امور کیفری، خانواده و حقوقی

بررسی مشکلات حقوقی و مشاوره با وکیل پایه یک در مورد مسائل حقوقی

بازدید : 637
دوشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 13:06

در مطلب وکیل پایه یک مرد در تشریح مفاهیم کیفری قصد داریم تا به بیان برخی از اصطلاحات و مفاهیم حقوقی و کیفری بپردازیم و این مفاهیم را به زبانی ساده و قابل فهم برای شما عزیزان بیان کنیم. از همین رو ما در این مطلب اقدام به توضیح این قبیل اصطلاحات نموده ایم تا میزان اطلاعات شما را در این زمینه افزایش دهیم. در نظر داشته باشید که برخی کلمات مانند قتل عمد که در برخی مقالات و یا مطالب مطرح می‌گردد شامل تعاریفی می‌باشد که نیاز است تا به طور کامل به معنا و مفهوم این اصلاحات تسلط داشته باشید.

حکم تصاحب در خیانت به امانت چیست ؟
وکیل کیفری تهران می‌گوید : به استعمال ، تصاحب تلف و یا مفقود کردن یک مال که با سوء نیت همراه باشد و صاحب آن مال آن را به به کسی سپرده باشد ، خیانت در امانت می‌گوییم .
اگر فردی مال یا وسیله‌‌‌ای را پیدا نماید و آن را تصرف کند ، خیانت در امانت نکرده است زیرا کسی آن مال را به او نسپرده است .

از اصلی ترین آرمان‌های مجموعه‌ی آسایش گستران ، کمک رسانی به شهروندانی است که نیازمند کمک وکلا می‌باشند . یکی از خدماتی که در این راستا به شما عزیزان ارائه می‌دهیم ، برگزاری جلسه‌ی مشاوره‌ی حضوری می‌باشد . البته ذکر این نکته الزامی‌است که این جلسه‌ی مشاوره رایگان خواهد بود . پس با ما تماس بگیرید .
طرح شکایت خیانت در امانت
مشاوره‌ی حضوری رایگان با وکلای مجرب مجموعه‌ی وکالتی آسایش گستران
تشریح جزئیات پرونده برای وکیل ، ارائه‌ی مدارک و اسناد لازم
پیگیری قانونی وکیل و تنظیم شکایت نامه خیانت در امانت

چه مدارکی برای شکایت خیانت در امانت لازم است
مدرک‌های شناسایی مانند کارت ملی
ارائه‌ی مدارکی که به امانت سپردن یک مال را همراه با خیانت صورت گرفته در امانت اثبات می‌کند .

رابطه نامشروع چیست
یکی از اولین اتهام‌هایی که زن و شوهر‌ها در هنگام جدایی به یکدیگر وارد می‌کنند ، اتهام خیانت و روابط نامشروع است . در قانون جمهوری اسلامی‌ایران نیز شکایتی مبنی بر روابط نامشروع وجود دارد و از سمت مراجع قضایی مورد قضاوت قرار می‌گیرد .
رابطه‌ی نامشروع از دسته مواردی است که قانون گذار آن را جرم تلقی کرده و برای آن مجازات در نظر گرفته است . در صورتیکه رابطه‌های مابین دختر و پسری که به سن رشد و بلوغ رسیده اند از شیوه‌ی شرعی نباشد ، رابطه‌ی آن‌ها رابطه‌ی نا مشروع است .

مزاحم تلفنی
مزاحمت تلفنی با استفاده از تلفن یا بقیه‌ی وسایل مخابراتی بدون دلیل انجام می‌شود با توجه به اشغال نمودن خطوطی که متعلق به افراد حقیقی و حقوقی باشد و موجب سلب آسایش دیگران می‌گردد .
مزاحمت‌های تلفنی می‌تواند شامل مشکلاتی باشد که برای خانواده‌ها ، آتش نشانی ، مرکز پلیس و غیره به وجود می‌آید . مجازات فردی که مزاحمت تلفنی ایجاد می‌نماید از یک تا شش ماه حبس خواهد بود .



شروط تحقق جرم افترا به بیان وکیل دادگستری
بر طبق بیانات وکیل دادگستری راه‌های بسیاری برای توهین به سخص دیگری وجود دارد ، برخی از این روش‌ها مانند بیان کردن و یا نوشتن یا اشاره با دست و یا چشم برخی از این روش‌ها می‌باشد که در صورت اثبات توهیم آمیز بودن آن‌ها ، برای فرد خاطی تبعات بسیاری را به همراه خواهد داشت.

وکیل دادگستری در ادامه می‌فرمایند
تهمت زدن و یا وارد کردن افترا به فرد دیگر‌ی موجب خدشه دار شدن آبروی شخص می‌شود و از همین رو قانون گذار مجازات‌های سختی را برای این موارد در نظر گرفته است. همچنین در نظر داشته باشید زمانی این گونه جرائم رخ می‌دهد که فردی به فرد دیگر عملی را که از جانب قانون جرم بیان شده است را به شخص دیگری نسبت دهد. مانند مثال در قانون فعل سرقت نوعی جرم بیان شده است و در مواردی که شخصی به شخص دیگر این فعل را نسبت دهد و آن شخص این فعل را انجام نداده باشد به وی تهمت و افترا زده شده است و می‌تواند با پیگیری موضوع از شخصی که وی افترا زده است شکایت کند.
وکیل دادگستری در ادامه سخنان خویش می‌گوید ، در مواردی که فردی به فرد دیگر افترا می‌زند که سارق است و پس از پیگیری‌های انجام شده این سخن وی حقیقت می‌یابد و فرد متهم به سرقت می‌شود ، در این موارد اتهامی‌به شخصی که گفته است آن فرد سارق است وارد نمی‌شود. اما در صورتی که فرد بیان کننده نتواند بیانات خود را نزد قاضی پرونده به اثبات برساند ، متهم به افترا زنی می‌شود و برای وی مجازات در نظر گرفته خواهد شد، زیرا که نتوانسته است گفته خویش را به اثبات برساند و عملی زشت را به شخصی نسبت داده است و با آبروی وی بازی نموده است.

پس از مطالعه‌ی این مطلب ، اگر احساس کردید قسمتی از متن برای شما مبهم مانده است می‌توانید در زیر همین پست از ما آن را بپرسید تا وکلای مجرب آسایش گستران پاسخ شما را بدهند .

یادمان باشد قول ؟!
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 16
  • بازدید کننده امروز : 15
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 57
  • بازدید ماه : 457
  • بازدید سال : 5451
  • بازدید کلی : 12592
  • کدهای اختصاصی