در نوشته وکیل پایه یک مرد و بررسی طلاق زن باردار میخواهیم تا در رابطه با نحوه طلاق زن باردار به بحث و بررسی بنشینیم. همچنین با استناد به قانون و با بیان وکیل پایه یک در مواردی زوج و زوجه با یکدیگر تفاهم داشته باشند که از یکدیگر جدا شوند ، امکان صدور رای با عنوان طلاق زن باردار وجود نخواهد داشت زیرا هر دو طرف مبادرت به طلاق دارند و یه امر تفاوقی در حال انجام است. در نظر داشته باشید که در این نوشته سعی شده است تا از نظرات وکیل پایه یک استفاده شود تا صحت مطالب مطرح شده برای شما عزیزان معتبر باشد.
وکیل خانواده در بیان طلاق زن باردار
به گفته وکیل خانواده در مواردی که زوج و زوجه درخواست طلاق خود را به دادگاه میدهند و از دادگاه میخواهند تا حکم طلاق برای آنان صادر نماید ، دادگاه مکلف است تا تمام تلاش خود را در چهارچوب قانون بکند تا میان زوجین سازش بر قرار نماید. در مواردی که دادگاه تمام تلاش خود را به کار ببندد و زوجین راضی به ادامه زندگی زناشویی در کنار یکدیگر ننمایند ، دادگاه حکم طلاق زن باردار را صادر مینماید و اجزه میدهد تا میان آن دو سیقه طلاق بر قرار گردد.
در نظر داشته باشید در صورتی که زوجین از یکدیگر به شدن کراهت داشته باشند ، به نحوی که یکی از زوجین در ذهن خود اینطور بدانند که تنها طلاق است که راه حل مشکلات آنان میباشد و به تنهایی اقدام به انجام برخی امور در راستای گرفتن طلاق توافقی انجام دهد و حتی در دادگاه و نزد قاضی پرونده سخن از طلاق توافقی بر زبان جاری کند ، دو موارد است که به بیان وکیل خانواده میبایست به آنها عمل نماید.
با مراجعه به سایت آسایش گستران میتوانید از قوانین مربوط به انواع طلاق نیز آگاه شوید و درصورت وجود سوال در این زمینه آنها را ازما بپرسید .
مورد اول
در صورتی که مرد مبادرت به طلاق توافقی داشته باشد میبایستی تمامیهزینههای مالی و تمامیهزینههای مقرر مانند مهریه را به زن به طور کامل پرداخت نماید و با نظر قاضی پرونده اقدام به طلاق نماید.
مورد دوم
در مواردی که زن مبادرت به طلاق توافقی داشته باشد میبایتس برای قاضی پرونده عسروحرج خود برای ادامه زندگی و یا خروج مرد از شروط ضمن عقد را به اثبات برساند و پس از به اثبات رساندن یکی از این موارد در دادگاه ، قاضی حکم طلاق را صادر مینماید.
وکیل خانواده در ادامه میفرمایند
در مواردی که زوجین اقدام به طلاق توافقی مینمایند ، میبایست بر روی مواردی همچون حضانت فرزندان ، حق ملاقات فرزندان ، حقوق زن و مواردی از این قبیل به طور کامل به توافق برسند و در صورتی که بر روی تمامیموارد توافق حاصل نشود دیگر نمیتوان در خواست طلاق توافقی را به رسمیت شناخت و طلاق حاصل شده میان آنان طلاق توافقی تلقی نمیشود. همچنین در نظر داشته باشید در مواردی که زن باردار اقدام به گرفتن طلاق مینماید و یا شوهر وی از دنیا میرود یا هر دلیل دیگری که منجر میشود تا زوجین از یکدیگر جدا شوند ، فقها و برزگان دین بر اساس احکام موجود از زن میخواهند تا عده نگه دارد.
کدام افراد نیاز به عده ندارند؟
در صورتی که زوجه از شوهر خویش جدا شده باشد و هنوز سن 9 سالگی خود را به پایان نرسانده باشد نیازی به نگه داری عهده ندارد.
زن یائسه لازم نیست تا عده نگه دارد.
زن باردارد پس از انجام امور طلاق مربوط به طلاق زن باردار میتواند بدون نگه داشتن عده با مردی دیگر ازدواج کند.
در مواردی که میان زوجین نزدیکی صورت نپذیرفته باشد ، زوجه نیاز به نگهداشتن عده ندارد و فورا میتواند ازدواج کند.
در صورتی که زوج پیش از نزدیکی با زوجه ، وی را طلاق زن باردار بدهد ، زن عده بر گردن ندارد و میتواند بدون نگه داشتن عده با مردی دیگر شوهر کند.
در نظر داشته باشد که بر طبق قانون شرع و به بیان وکیل پایه یک ، در رابطه با موضوع عده زن نظرات بسیاری و جود دارد و مسئله عده زن صرفا به دلیل وجود فرزند در رحم زن نمیباشد. بر همین اساس در مواردی که قانون شرع آنها را بیان نموده است ، زن میبایست عده نگه دارد ، حتی در مواردی که زن نازا باشد و یا عقیم باشد ، حتی در صورتی که رحم خود را خارج نمده باشد یا مدت زمان طولانی با شوهر خویش در یک محل زندگی نکرده باشد نیاز است تا عده نگهدارد و پس از پایان دوره عده خویش اقدام به ازدواج با مردی دیگر نماید.
مجموعهی وکالتی آسایش گستران با ارائهی خدمات مشاورهی رایگان به کاربران گرامی، در راستای بهبود روابط خانواده و حقوقی میکوشد تا همواره شما عزیزان در سریع ترین زمان ممکن به حل مشلات خود بپردازید .